Το Σχολείο μας αναδείχτηκε ως Microsoft Showcase School 2022-2023!

Το Σχολείο μας αναδείχτηκε ως Microsoft Showcase School 2022-2023!

Το Σχολείο μας αναδείχτηκε ως Microsoft Showcase School 2022-2023!

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης κατάφεραν να αναδειχθούν για τη φετινή σχολική χρονιά ως Showcase School 2022-2023 από τη Microsoft.

Η καινοτομία, η συνεργασία, η δημιουργία και η κριτική σκέψη που διέπουν και το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος πληροφορικής μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν στην κατοχύρωση αυτής της επιβράβευσης.

Η χρήση των κατάλληλων εργαλείων τεχνολογίας (Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive, Outlook, Whiteboard) στην εκπαιδευτική διαδικασία προσφέρει στους μαθητές μας πιο εξατομικευμένους τρόπους εκμάθησης.

Το πρόγραμμα Microsoft Showcase School είναι ένα πρόγραμμα σχολικής μεταμόρφωσης και μια παγκόσμια κοινότητα πρωτοποριακών σχολείων σε όλο τον κόσμο. Τα σχολεία που εντάσσονται σ’ αυτό έχουν την ευκαιρία συνεργασίας με τη Microsoft, αλλά και με σχολεία απ΄ όλο τον κόσμο. Στόχος του προγράμματος είναι να συνδυάσει την ηγεσία, τη μάθηση, την τεχνολογία και τις υποδομές, παρέχοντας προσωπική, προγνωστική μάθηση που εμπνέει και ενδυναμώνει τους μαθητές.

Θερμά συγχαρητήρια στις καθηγήτριες πληροφορικής του Σχολείου μας, οι οποίες με επιμονή και διάθεση για συνεχή εξέλιξη ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες της τεχνολογίας και τις μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά μας!

Συλλογή Φωτογραφιών
(3 φωτογραφίες)